Privacy Policy

Ремонт Клима, напомня на своите клиенти, че доставката на стоки от секции Дистанционни, Резервни части и Консумативи, не е включена в цената на стоката и се заплаща отделно. С условията за доставка може да се запознаете в секция "Доставка" или на телефон 0898444245.

Политика на поверителност

С приемането на настоящите условия, ползвателят на този сайт, дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, до неговата изрична писмена отмяна, предоставените от ползвателя лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Ремонт Клима ООД и/или упълномощени от дружеството трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, банки и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока, маркетингови и рекламни цели на Ремонт Клима ООД, както и за всякакви други незабранени от законодателството цели.

ОБЩО

Ремонт Клима ООД (наричани по-долу "Ремонт Клима ООД", “ние”, “наш”) е доволен от вашето посещение в уебсайта, както и от интереса ви към компанията и нейните оферти. Ние приемаме сериозно защитата на вашите лични данни и искаме да се почувствате комфортно при посещение на нашия уебсайт.

По-долу ви информираме за това, какви данни съхраняваме за вас, когато използвате нашия уебсайт и как се използват тези данни. Ако нашият уебсайт съдържа връзки, които ви водят до уебсайта на друг доставчик, нашата Политика за поверителност не е приложима към пренасочения уебсайт.

Приемайки следната Политика за поверителност, вие приемате събирането, обработката и използването на личните ви данни от Ремонт Клима ООД при спазване на Закона за защита на личните данни / Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) и следните условия.

Моля, отделете достатъчно време, за да прочетете внимателно това пояснение.

АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ

Администраторът на лични данни е субектът, който отговаря за обработката на вашите лични данни и който взима решения относно целите и средствата за обработка на вашите лични данни. В този случай администраторът на лични данни е:

Име на фирма – Ремонт Клима ООД
адрес – ж.к. Изгрев, бл.165
п.код, град 8000 Бургас
държава - България
тел: 0898 444 245
E-Mail: klimatici_ood@abv.bg

Можете да се свържете с нашия служител по защита на данните на klimatici_ood@abv.bg.

Ако искате да възразите срещу събирането, обработката или използването на личните ви данни от Ремонт Клима ООД в съответствие със Закона за защита на личните данни, можете да изпратите възражението си по електронната поща на посочения по-горе адрес. Това може да доведе до невъзможност за по-нататъшно ползване на услугата. С вашето възражение по-нататъшното използване на уебсайта може да бъде невъзможно поради технически причини.

Вашите права

Имате право да получите изрична информация от Ремонт Клима ООД за вашите лични данни, които сме съхранили, безплатно.

Освен това имате следните права:

  • Право на достъп - Право да знаете какви данни са били събрани и как са обработени

  • Право на поправка - Право да поискате промяна на лични данни, ако то не са актуални

  • Право за изтриване - Право да поискате заличаване на лични данни

  • Право на ограничаване на обработката - Право да ограничите обработката на лични данни

  • Право на преносимост на данни - Право на прехвърляне на лични данни във формат, който може да се чете от машина

  • Право да се противопоставите - Право да се оттеглите от дадено съгласие или обект на обработката на лични данни

  • Право на подаване на оплакване до надзорния орган - Право да подадете оплакване срещу Ремонт Клима ООД в надзорен орган, който може да бъде или отговорният орган на Foodpanda, както е посочено по-долу, или друг компетентен орган в рамките на ЕС

Ако желаете да упражните правата си като субект на данни, моля не се колебайте да се свържете с нас като използвате дадената по-горе информация за контакт.

Кога, как и защо събираме вашите данни

За да можем да ви предложим нашите услуги ние трябва да събираме, обработваме, съхраняваме и понякога дори да споделяме различни лични данни. По-долу можете да видите от кои ваши данни се нуждаем, за какви цели и при какви обстоятелства ги споделяме с други.

Личните данни са информация, пряко или косвено свързана с вашата личност, като например име и фамилия, адрес, телефонен номер, дата на раждане, данни за местоположение или имейл адрес.

Моля, предоставяйте ни само толкова информация, от колкото се нуждаем.

Тъй като искаме да ви дадем добър обзор на детайлите, използваме табличната форма. Смятаме, че това ще ни даде възможност да ви предоставим информацията в прозрачна, разбираема и лесно достъпна форма на ясен и прост език.

По-долу бихме искали да ви покажем кои от вашите данни събираме. Тъй като има различни видове данни, ги групирахме в категории данни, тъй като смятаме, че така информацията е по-разбираема.

ЛИЧНИ ДАННИ, КОИТО СЪБИРАМЕ, КОГАТО ПОСЕЩАВАТЕ НАШИЯ УЕБСАЙТ

Когато отворите нашия уебсайт, за да получите вдъхновение за следващата си поръчка, но не се регистрирате или поръчате като гост, събираме следните лични данни:

ЛИЧНИ ДАННИ, КОИТО СЪБИРАМЕ, КОГАТО ПОСЕЩАВАТЕ, РЕГИСТРИРАТЕ СЕ И ПОРЪЧВАТЕ ОТ НАШИЯ УЕБСАЙТ

За да се възползвате от всички предимства, които предлагаме, можете да се логнете и да направите поръчката си. Както можете да си представите, повечето данни ще бъдат събрани според предоставената от вас информация. Полетата, необходими за обработката на поръчките, са задължителни. Без тази информация не можем да обработим поръчките ви. Цялата друга информация, която не е отбелязана като задължителни полета, е по избор. Ако ни предоставите доброволно тази информация, ще ни помогнете да подобрим нашата услугата за вас. Пропускането обаче на тази информация няма да окаже отрицателно въздействие върху вас. Степента зависи от информацията, която предоставяте. 

Кога изтриваме вашите данни

Точните правила за заличаване са определени в нашите регионални концепции за заличаване. Прилагат се различни правила за заличаване в зависимост от целта на обработката. В рамките на нашите концепции за заличаване сме определили различни класове данни и правила за определените периоди за изтриване. Събраните данни са маркирани с правило за изтриване. Когато периодът на съхранение е изпълнен, съхранените данни ще бъдат съответно изтрити.

Ще изтрием личните ви данни, ако желаете и ни уведомите за това, или три години след събирането им. Ако профилът Ви е неактивен в продължение на три години, ще изтрием и вашия профил. Преди това да се случи, ще получите отделно известие от нас на адреса на електронната поща, регистрирана в потребителския ви профил.

В допълнение към определените от нас правила за заличаване съществуват и други периоди на съхранение, които също трябва да спазваме. Например данъчните данни трябва да се съхраняват за период от шест до десет години или в някои случаи дори по-дълго. Тези специални периоди на съхранение се различават в зависимост от местните законови изисквания.

Поради това, въпреки искането ви за изтриване на вашите данни, може да се наложи да запазим някои от съхранените данни поради законовите разпоредби. В този случай обаче ще ограничим данните от по-нататъшна обработка.

С кого споделяме вашите данни

В следващия раздел бихме искали да ви информираме на кого и при какви условия ще прехвърлим вашите данни. Освен това бихме желали да сме прозрачни по отношение на страните, на които прехвърляме вашите данни.

КОИ ТРЕТИ СТРАНИ ИМАТ ДОСТЪП ДО ЛИЧНИ ДАННИ

Никога не даваме вашите данни на неупълномощени трети страни. Като част от нашата работа, обаче, ние получаваме услугите на избрани доставчици на услуги и им предоставяме ограничен и строго контролиран достъп до някои от нашите данни. Въпреки това, преди да прехвърлим лични данни към тези партньорски фирми за преработка от наше име, всяко отделно дружество се подлага на одит. Всички получатели на данни трябва да отговарят на законовите изисквания за защита на данните и да докажат своите нива на защита на данните с подходящи доказателства.

По-долу бихме искали да ви информираме по прозрачен и разбираем начин за всички получатели на данни със съответните причини:

Получател на данни

Причина

Външен доставчик на услуги

Както вече ви посочихме по-горе, ние общуваме не само с нашите членове на групата, но и с външни доставчици на услуги. Например куриерски служби.

Прокурорски органи и съдебни производства

За съжаление, може да се случи, че някои от нашите клиенти и доставчици на услуги да не се държат справедливо и да искат да ни навредят. В тези случаи ние не само сме длъжни да предадем лични данни поради правни задължения, но и в наш интерес е да предотвратим щети и да наложим нашите претенции, и да отхвърлим неоправдани искове.

Информация за нашите „бисквитки“

ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА „БИСКВИТКИ“ И КАКВИ „БИСКВИТКИ“ ИЗПОЛЗВАМЕ

За да направим посещението на нашия уебсайт / приложението привлекателно и да позволим използването на определени функции, използваме така наречените "бисквитки" на различни страници. Това са малки текстови файлове, съхранени на вашето устройство. Някои от "бисквитките", които използваме, се изтриват след края на сесията на браузъра, т.е. след затваряне на браузъра ви (така наречените бисквитки за сесии). Други "бисквитки" остават на устройството ви и позволяват на нас или на нашия партньор да разпознават браузъра ви при следващото ви посещение (постоянни "бисквитки"). Можете да настроите браузъра си така, че да сте информирани за настройката на "бисквитките" и да решите индивидуално да ги приемете или да изключите приемането на "бисквитки" за конкретни случаи или като цяло. Не приемането на "бисквитки" може да ограничи функционалността на уебсайта / приложението ни.

КАКВИ КАТЕГОРИИ „БИСКВИТКИ“ СЪЩЕСТВУВАТ?

Строго необходими "бисквитки" са необходими, за да можете да разглеждате уебсайт / приложение и да използвате неговите функции. Без тези "бисквитки" функционалността не може да бъде гарантирана, като например действия, предприети по време на посещението (например въвеждане на текст), дори когато навигирате между страниците на сайта.

Функционалните "бисквитки" позволяват на уебсайта / приложението да запазва информацията, която вече е предоставена (като потребителско име, избор на език или местоположение) и да подобри способността на потребителя да предлага лични функции. Тези "бисквитки" събират анонимна информация и не могат да следят движенията ви на други уебсайтове.

„Бисквитките“ за ефективността събират информация за използването на уебсайт / приложение - например кои страници най-често посещава даден посетител и дали той получава съобщения за грешка от дадена страница. Тези "бисквитки" не съхраняват информация, която позволява идентифицирането на потребителя. Събраната информация е обобщена и анонимна. Тези "бисквитки" се използват изключително за подобряване на ефективността на уебсайт / приложение и по този начин на потребителския опит.

"Бисквитките" за маркетингови цели се използват за по-целенасочена реклама, която е от значение за потребителя и е адаптирана към неговите интереси. Те се използват и за ограничаване на честотата на рекламата и измерване на ефективността на рекламните кампании. Те регистрират дали сте посетили уебсайт / приложение или не. Тази информация може да бъде споделена с трети страни (напр. рекламодатели). Подобряването на насочването и рекламните "бисквитки" често са свързани с функциите на сайта на трети страни.

Възражение срещу използването на "бисквитки"

Ако не искате Ремонт Клима ООД да събира и анализира информация за посещението ви, можете да възразите по всяко време за в бъдеще (отказ). Ако искате да възразите, моля, свържете се с нас на посочените по-горе данни за връзка.

За техническото въвеждане на това противоречие във браузера ви ще бъде зададена "бисквитка" за отказ. Тази "бисквитка" е единствено за целите на отбелязване на вашето противопоставяне. Моля, имайте предвид, че поради технически причини, "бисквитката" за отказ може да се използва само за браузъра, от който е била настроена. Ако изтриете бисквитки или използвате различен браузър или устройство, ще трябва да се откажете отново.

„БИСКВИТКИ“ НА ТРЕТИ СТРАНИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ

Google AdWords

Като клиент на AdWords използваме проследяването на реализациите в Google. Това е услуга за анализ, предоставена от Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Ако отворите уебсайта чрез реклама от Google, Google Adwords ще зададе "бисквитка" на устройството ви ("бисквитка за реализации" - "бисквитка" за ефективност). Тази "бисквитка" ще изтече след 30 дни. Не е за лична идентификация. Ако "бисквитката" не е изтекла, когато посещавате определени страници, ние и Google можем да разберем, че някой е кликнал върху рекламата и е бил пренасочен към нашия сайт. Всеки рекламодател получава различна "бисквитка". Ето защо "бисквитките" не могат да бъдат проследявани чрез уебсайтовете на рекламодателите. Информацията, събрана чрез "бисквитката" за реализация, се използва за генериране на статистически данни за реализациите за клиенти на AdWords, които са избрали проследяване на реализациите. Рекламодателите ще видят общия брой потребители, които са кликнали върху рекламата и са били пренасочени към страница с маркери за проследяване на реализациите. Те обаче не получават никаква информация, която би могла да идентифицира лично потребителите. Ако не искате да участвате в процеса на проследяване, можете също така да се откажете от настройването на "бисквитка" - например чрез настройката на браузъра, която обикновено деактивира автоматичните "бисквитки". Можете също така да деактивирате "бисквитките" за проследяване на реализациите, като настроите браузъра си да блокира "бисквитките" от домейна "googleadservices.com".

Google Анализ

Работим с Google Анализ. Това е услуга за уеб анализ на Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, "Google"). Информацията, генерирана от "бисквитката" на Google Анализ за използването на нашия уебсайт, обикновено се предава и съхранява от Google на сървър в САЩ. IP анонимността е активирана на нашите уебсайтове, така че IP адресът на потребителите на Google в държавите-членки на Европейския съюз или в други договарящи се страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство е предварително съкратен. Само в изключителни случаи пълният IP адрес ще бъде изпратен на сървър на Google в САЩ и ще бъде съкратен там. Google ще използва тази информация от наше име, за да оцени използването на уебсайта за съставяне на отчети за дейността на уебсайта и да ни предостави други услуги, свързани с използването на уебсайта и използването на интернет. IP адресът, предоставен на Google Анализ като част от Google Анализ, няма да бъде обединен с други данни на Google. Можете да предотвратите съхранението на "бисквитките" чрез съответната настройка в софтуера на браузъра; ние обаче посочваме, че в този случай може да не сте в състояние да използвате в пълна степен всички функции на този сайт.

Възможно е също така да предотвратите събирането и обработката на данните, генерирани от "бисквитката" и свързаните с използването на уебсайта от Google (включително IP адреса ви), като инсталирате приставката на браузъра от следния адрес: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Facebook пренасочване

Използваме Инструмент за проследяване на персонализирани аудитории на уебсайтове на Facebook Inc. (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA; “Facebook”). В случай, че имате потребителски акаунт във Facebook и това е разпознаваемо за инструмента на базата на съществуващи «бисквитки» на Facebook, този инструмент ще генерира не-лична контролна сума, която ще бъде предадена на Facebook за аналитични и маркетингови цели. От друга страна, ние криптираме вашия имейл адрес и го изпращаме в криптирана форма на Facebook. Чрез разпознаването на "бисквитките" и предаването на криптирана информация, Facebook може да Ви предложи целенасочени препоръки за продукти като персонализирани рекламни банери във Facebook.
Можете да се противопоставите на използването на персонализирана аудитория във Facebook на

https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/.

Право на промяна

Ние си запазваме правото да променим тази декларация за защита на данните в съответствие със законовите разпоредби. Разбира се, ще ви информираме за всякакви съществени промени, като промени в предназначението или нови цели на обработката.

Полезен съвет

Защитата на вашите лични данни е много важна за нас. Ще предприемем подходящи технически и организационни мерки за защита на вашите данни. Но не забравяйте, че вие сте собственик на вашите данни. Колкото по-малко информация сте предоставили, толкова повече контрол имате. Например, ако искате да сърфирате анонимно и не искате сърфирането Ви да бъде анализирано от нас и нашите доставчици на услуги, трябва да направите съответните настройки във вашия браузър. Докато не направите настройките, много доставчици ще събират предоставената от вас информация. Само в редки случаи може да се създаде лична референция, въпреки че можете да сърфирате например в режим "инкогнито" с Google Chrome или в " Private mode " с Firefox.