Начин на плащане

За да платите продукта който сте избрали, "Ремонт Клима ООД" предлага следните възможности:

 

1. Плащане с Наложен Платеж, при доставка до адрес или в Офис на Еконт:

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване на пратката в офис на Еконт. При заплащането се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от Еконт Експрес ООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!!!

 

2. Плащане с фактура по Банков път :

С този начин на плащане, може да заплатите избраните продукти по Банков път. Заплащането на дължимата сума за стоката, става предварително по банков път, след издаване на фактура, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметката на дружество. Задължително оставете данни на фирмата за фактура!!!

 

3. Плащане с фактура чрез Еконт( ППП ):

С този вид плащане, може да заплатите изпратените стоки в офис на Еконт или на адрес. Фактурата се изпраща заедно с поръчаната стока. Не се изисква предварително заплащане. Стоката се заплаща в офиса на Еконт или на адрес, с Пощенски Паричен Превод. Към фактурата се прекрепя разсписката за ППП.

 

4. Покупка на изплащане – Стоков кредит:

Всички стоки над 300 лв. могат да бъдат закупени на изплащане чрез Стоков кредит.

Клиентът може да избере между 2 лизингови компании: Unicredit Consumer Financing и TBI Bank. Кандидатстването става при посещение на наш офис или със запитване онлайн. Необходимо е единствено кандидатстващото лице да предостави личната си карта. При одобрение клиентът може да вземе веднага продуктът, за който кандидатства.