Installation of air conditioners

КЛИМАТИЦИ ООД извършва професионално монтажи на всички марки и модели климатици на територията на град Бургас и Бургаска област. Работим с професионални инструменти , качествени материали и консумативи. Всички монтажи се извършват от  високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на монтажите и топлотехниката. В "Климатици ООД", работят само  специалисти сертифицирани за работа с фреон и фреонови инсталации.

Ние извършваме и всички други видове услуги свързани с монтаж/демонтажа на един климатик. Монтаж, демонтаж, демонтаж/монтаж - преместване на климатика на друг адрес, удължаване на тръбен път- преместване на вътрешно или външно тяло на друго място, допълване с фреон, профилактика, ремонт.

 

Тъй като стойността на услугите , във всеки отделен случай е различна, ние не предлагаме твърда цена. Нашето желание е клиента да получи най-високо качество на услугата от която се нуждае, на най-изгодна в неговия случай цена. Затова наш служител ще ви посети, ще коментирате заедно каква точно услуга  желаете и ще получите най-изгодното ценово предложение на място.