Installation of air conditioners

In connection with the declared state of emergency,  we inform our customers that we continue to execute all orders in the normal order.

КЛИМАТИЦИ ООД извършва професионално монтажи на всички марки и модели климатици на територията на град Бургас и Бургаска област. Работим с професионални инструменти , качествени материали и консумативи. Всички монтажи се извършват от  високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на монтажите и топлотехниката. В "Климатици ООД", работят само  специалисти сертифицирани за работа с фреон и фреонови инсталации.

Ние извършваме и всички други видове услуги свързани с монтаж/демонтажа на един климатик. Монтаж, демонтаж, демонтаж/монтаж - преместване на климатика на друг адрес, удължаване на тръбен път- преместване на вътрешно или външно тяло на друго място, допълване с фреон, профилактика, ремонт.

 

Тъй като стойността на услугите , във всеки отделен случай е различна, ние не предлагаме твърда цена. Нашето желание е клиента да получи най-високо качество на услугата от която се нуждае, на най-изгодна в неговия случай цена. Затова наш служител ще ви посети, ще коментирате заедно каква точно услуга  желаете и ще получите най-изгодното ценово предложение на място.