Air conditioner Toshiba Yukai RAS-B10E2KVG-E / RAS-10E2AVG-E, 10000 BTU

Air conditioner Toshiba Yukai RAS-B10E2KVG-E / RAS-10E2AVG-E, 10000 BTU

Функции:

 • PRESET - Запомнете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона ” PRESET

 • Режим " комфортен сън", НОВО - При активиране на “Comfort sleep” в режим охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1 градус след 1 час и с още 1 градус след 2 часа, а в режим на отопление – намалява със същия темп. Тази функция повишава комфорта и енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

 • Тих режим вътрешно тяло - Просто натиснете бутона FAN за регулиране на скоростта и достигане Quiet за да работи климатика при ниско ниво на шум.

 • Тих режим външно тяло, НОВО - С едно докосване на дистанционното управление, този режим ще намали нивото на звуково налягане на външното тяло с една или две степени до –4dB (A).

 • Режим висока мощост - Режим “Hi-power” ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция трпбва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

 • Енергоспестяващ режим - Енергоспестяващият режим “Eco” намалява консумацията на електричество с 25% в сравнение с нормалната работа на климатика, но това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази функция в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление, ще намалява с 1 градус на всеки 2 часа.
 • 8°C в режим отопление, НОВО - Защитава вашия дом от замръзване, докато отсъствате, което го прави идеалният избор през зимата.

 • Ръчно размразяване, НОВО - По време на тежка зима докато климатикът работи в режим на отопление, е възможно външното тяло да замръзне.Това води до постепенна загуба на производителността и увеличаване на консумацията на енергия. При такива екстремни метеорологични условия автоматичното размразяване ще се активира периодично, но можете да го пуснете ръчно по всяко време, като просто натиснете бутона MENU за 5 секунди.
 • Таймер за включване и изключване - Дистанционното управление на Toshiba осигурява много удобно автоматични операции за стартиране и спиране, програмируеми за 0,5, 1,0, 1,5, …, 9, 10, 11, 12 часа.

 • Автоматична самодиагностика - Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

 • Автоматично рестартиране - Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на OPERATION бутона на вътршното тяло (под капака) и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Техническа информация
Room inverter up to ( кв.м.)20 кв. м.
Енергиен клас Охл. / Отоп.A++ / A++
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) :0.80 / 2.50 / 3.00 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) :0.95 / 3.2 / 3.9 kW
Консумирана мощност на Охлаждане / Отопление0.20 - 0.70 - 1.00 kW / 0.18 - 0.86 - 1.11 kW
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление) :125 / 730 kWh
SEER (сезонен коефициент на охлаждане) :7.0
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление) :4.6
Ниво на шум - Вътрешно тяло (dB)19 - / - 39 dB
Ниво на шум - Външно тяло (dB)49 - / - dB
Работен диапазон при Охлаждане-15 ~ 46 °C
Работен диапазон при Отопление-15 ~ 24 °C
Хладилен агент :R-32
Размери Вътрешно тяло В x Ш x Д ( мм) :288 x 770 x 225 (мм)
Размери Външно тяло В x Ш x Д ( мм) :530 x 660 x 240 (мм)
ПроизходТайланд
Гаранция :60 месеца

Air conditioner Toshiba Yukai RAS-B10E2KVG-E / RAS-10E2AVG-E, 10000 BTU

 • Product Code: Toshiba Yukai RAS-B10E2KVG-E / RAS-10E2AVG-E
 • Availability: In Stock
 • Купи Онлайн за
 • 1,459.00 лв.

Tags: toshiba, yukai, ras-b10e2kvg-e, ras-10e2avg-e,